Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την Πύρνα ζητούν οι Πολίτες σε Δράση
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,07/03/2021

 .......

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης ........

    Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης "Πολίτες σε Δράση - Λυκόβρυση Πεύκη Μαζί" εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Σήμερα το πρωί έγινε προγραμματισμένη επίσκεψη αντιπροσωπείας δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας στην περιοχή της Πύρνας , μετά από αναφορές κατοίκων για ύποπτες ενέργειες στην παραρεμάτια ζώνη.


    Διαπιστώσαμε εξώφθαλμα παράτυπες ενέργειες με χρήση σκαπτικών μηχανημάτων στο ύψος της οριοθετημένης ζώνης ,οι οποίες δημιουργούσαν φθορές ,θέτωντας σε κίνδυνο τον φυσικό πλούτο της περιοχής. Έγιναν αλλεπάλληλες κλήσεις στην αστυνομία ώστε να αποτραπεί η παράνομη δραστηριότητα που λάμβανε χώρα και να καταγραφεί το γεγονός,χωρίς να εμφανιστεί περιπολικό καθόλη τη διάρκεια της τετράωρης παρουσίας μας εκεί.


    Είναι συγκινητικά τα ανακλαστικά των κατοίκων οι οποίοι προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις και χωρίς υποστήριξη να προστατεύσουν την περιοχή τους από κάθε είδους αυθαιρεσία.

    Θα σταθούμε στο πλευρό τους προασπιζόμενοι τον φυσικό πλούτο της Πύρνας και την ποιότητα ζωής των Δημοτών.


    Η δημοτική μας ομάδα θα καταθέσει επίσημο αίτημα ώστε οι αυθαίρετες δραστηριότητες στην περιοχή της Πύρνας καθώς και οι άμεσες πρωτοβουλίες που οφείλει να παρεί ο Δήμος να συζητηθούν ως έκτακτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 10/3/2021, ευελπιστώντας να αρθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων.


 

    Έως τότε, αιτούμαστε να ξεκινήσει άμεσα η σήμανση της οριοθετημένης παραρεμάτιας περιοχής ως πρώτο μέτρο προστασίας , πριν προκληθούν ανεπανόρθωτες αλλοιώσεις.157898523_532881001445459_2853507401524271551_n.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων