Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Οι παράνομες εντολές της διοίκησης του ΚΟΙ.Π.Α.Π.
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,04/03/2021

 ........

Ανακοίνωση των μελών του ΚΟΙΠΑΠ,Ελένης Μανδαμαδιώτου και Χαράλαμπου Καρανάσου .......

    Από τα τακτικά μέλη του ΚΟΙΠΑΠ, Ελένη Μανδαμαδιώτου και Χαράλαμπο Καρανάσο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – απάντηση στην πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ:


    Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε από την πρόεδρο του ΚΟΙ.Π.Α.Π. την απάντησή της  περί διαφάνειας των διαδικασιών.
Η πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.Α.Π. για ακόμη μια φορά, απαντά αοριστολογικά προσπαθώντας να προβάλλει τις αρχές της διαφάνειας την ίδια στιγμή που προβαίνει σε παράνομες εντολές,
ασκώντας ιδιαίτερη πίεση με την εντολή της προς τους συμβασιούχους υπαλλήλους να μονογράφουν πρακτικά διαγωνισμών και να αποτελούν μέλη σε διαδικασίες διαγωνισμών.  Επίσης, εντέλει εργαζομένους να καλούνται σε καθημερινή καταγραφή της κάθε ενέργειας που εκτελούν, λες και είναι προσωπικοί της υπηρέτες.


    Επίσης, είναι απαράδεκτο να αμφισβητείται η άψογη συνεργασία με την ιατρό του ΚΑΠΗ για λόγους διαφάνειας, όπως υποστηρίζει, καθώς η διαφάνεια για τη πρόεδρο είναι επιλεκτική διότι η ανανέωση της σύμβασης για τον παιδίατρο των παιδικών σταθμών δεν ακολούθησε την ίδια διαδικασία.


    Τέλος, η κυρία πρόεδρος οφείλει να κατανοήσει ότι το ΚΟΙ.Π.Α.Π. δεν είναι τσιφλίκι κανενός και πόσο μάλλον ότι η ίδια δεν είναι αφεντικό. Εφόσον η κυρία πρόεδρος θέλει να γνωρίζει όσα συμβαίνουν στο ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ  τότε καλό θα ήταν να μην παραμένει σπίτι της, αλλά να βρίσκεται καθημερινά στη υπηρεσία της.image_6487327.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων