Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Να εξασφαλιστεί η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για τα μέλη του ΚΑΠΗ
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,03/03/2021

 ........

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Πολίτες σε Δράση - Λυκόβρυση Πεύκη Μαζί" ......

    Από τη Δημοτική Παράταξη «Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση Περύκη Μαζί» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Ενημερωθήκαμε για τις διαδικασίες που έχουν κινηθεί από τη διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ μετά τη λήξη της σύμβασης του νομικού προσώπου με την γιατρό των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και Πεύκης και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει δημοσιευτεί για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης.


    Η παράταξή μας δηλώνει απερίφραστα την ικανοποίησή της από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει η γιατρός  τα τελευταία χρόνια, γεγονός που πιστοποιούν δεκάδες ικανοποιημένα μέλη του ΚΑΠΗ τα οποία έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας.


    Η μεγάλη ικανοποίηση των ατόμων που λαμβάνουν τις υπηρεσίες της γιατρού αποτελεί ποιοτικό χαρακτηριστικό το οποίο κατά τη γνώμη μας πρέπει να αποτελεί τον κύριο γνώμονα για την αντικατάσταση ή όχι του προσώπου που κατέχει μια τόσο ευαίσθητη και υπεύθυνη θέση, ιδίως στις μέρες μας.


    Η θέση μας αυτή έχει μεταφερθεί στην πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί της ο επικεφαλής της παράταξής μας, Ηλίας Κατσαρός και το τακτικό μέλος που μας εκπροσωπεί στο ΚΟΙΠΑΠ, Κέλλυ Κουφοπαντελή.


    Άλλωστε παρατηρείται διαφορετική προσέγγιση ανάμεσα στην ανανέωση της σύμβασης με τον γιατρό των παιδικών σταθμών η οποία έγινε πριν λίγους μήνες, και στην διαδικασία που επιλέγεται στην περίπτωση της γιατρού του ΚΑΠΗ. Είναι εύλογο το ερώτημα που τίθεται σχετικά με το τι άλλαξε και επιλέγεται τώρα διαφορετική διαδικασία.


 

    Θέλουμε να διασφαλιστεί πως, μετά το πέρας της διαδικασίας επιλογής και την υπογραφή της νέας σύμβασης, θα συνεχίσουν να παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στα μέλη των ΚΑΠΗ.poldras11.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων