Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Η διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ διώχνει τη γιατρό των ΚΑΠΗ
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,01/03/2021

 .......

Κοινή ανακοίνωση των Τακτικών Μελών ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Ελένης Μανδαμαδιώτου, Χαράλαμπου Καρανάσου και των Τακτικών Μελών ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Μαρίας Τραγάδη και Αντώνη Χαριτάκη. .......

    Τα τακτικά μέλη του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Ελένη Μανδαμαδιώτου και Χαράλαμπος Καρανάσος καθώς και τα τακτικά μέλη του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, Μαρία Τραγάδη και Αντώνης Χαριτάκης εξέδωσαν την παρακάτω κοινή ανακοίνωση:


 

    Η δημοτική αρχή διώχνει την ιατρό του ΚΟΙΠΑΠ, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα καθόλη την διάρκεια της πανδημίας στην συνταγογράφηση φαρμάκων των μελών του ΚΑΠΗ και όσων δημοτών και κατοίκων είχαν ανάγκη. Χωρίς την ύπαρξη κανενός προβλήματος συνεργασίας και με μια ξαφνική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοτική αρχή δηλώνει ότι θα προβεί σε απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών του ιατρού, χωρίς να αξιολογηθούν οι υπηρεσίες που έχει παράσχει η ιατρός μέχρι σήμερα. Ευελπιστούμε να μην δούμε συγγενικά πρόσωπα των ασκούντων διοίκηση στο Δήμο, στην θέση του νέου ιατρού.


    Ο ιατρός, εκτός από επιστήμονας και επαγγελματίας, είναι άνθρωπος και η ιατρός του ΚΟΙΠΑΠ με πολύ μεγάλη αυταπάρνηση έδειξε ότι στηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρά το γεγονός ότι για πολύ καιρό δεν της καταβάλλονταν ο μισθός.


    Καλούμε την διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ να ανανεώσει την σύμβαση της ιατρού, διότι η εμπιστοσύνη των μελών του ΚΑΠΗ στην ιατρό είναι δεδομένη.    CFC47076-D87F-4C91-A73E-04B04529CB90.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων