Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Πλήρης εγκατάλειψη και στο δάσος Κάσδαγλη
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,24/02/2021

 .......

Διαπίστωσε η ευτοψία που πραγματοποίησαν ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και τα στελέχη της παράταξης του ........

     Μετά το δάσος Αργύρη ο  Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και  στελέχη της  μοναδικής ανεξάρτητης παράταξης του δήμου μας , της  ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, επισκέφτηκαν  και το δάσος Κάσδαγλη, το οποίο ενώνει την Πεύκη και τη Λυκόβρυση και εκτείνεται από το 1ο Γυμνάσιο της Πεύκης (πίσω από το ΑΒ) έως το Κλειστό Γυμναστήριο της Πεύκης και το Ηλιακό Χωριό.


     Οι εικόνες κι εδώ κακές, χειρότερες από το δάσος Αργύρη.  Και οι πολίτες που έκαναν περίπατο έβλεπαν  με λύπη τα σπασμένα κλαδιά και τα πεσμένα δένδρα. Και φυσικά σχολίαζαν την εγκατάλειψη αυτού του πλούτου ρης περιοχής μας από τη  δημοτική αρχή του κ. Μαυρίδη.  Πραγματικά μαραζώνεις  βλέποντας αυτή την κατάσταση μας είπε ένας κάτοικος. Και συμπλήρωσε με παράπονο. «Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...».


    Γιατί όλα αυτά δεν δημιουργήθηκαν αποκλειστικά εξ αιτίας της κακοκαιρίας. Όταν όμως τα δένδρα  έχουν μείνει δέκα χρόνια χωρίς φροντίδα  και όταν μάλιστα κάποια από αυτά  έχουν περάσει την ηλικία των 70 ετών γίνονται περισσότερο  ευάλωτα στις κακές καιρικές συνθήκες. Δυστυχώς υπάρχουν κάποια που φαίνονται από μακριά ετοιμα να ξεραθούν.

 

«Το δάσος χρειάζεται άμεσα την αγάπη μας και την φροντίδα μας. Για αυτό ξανακάνουμε επείγουσα έκκληση στο δήμαρχο κ. Μαυρίδη να αναλάβει πρωτοβουλίες και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, συμπολίτευση και αντιπολίτευση,  να βοηθήσουμε και να δώσουμε πνοή,  να σώσουμε τα δάση μας. Δεν έχουμε όμως χρόνο.  Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι στη διάθεση της διοίκηση του δήμου. Στην υπόθεση αυτή εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, στην περίοδο του οποίου στο δήμο Πεύκης (2007-2011) τα δάση ήταν στην κορυφή του ενδιαφέροντος του δήμου, έχοντας μάλιστα διαπαραταξιακή στήριξη. Για αυτό και έγιναν μεγάλα βήματα προόδου.kasd2 2021.jpg
kasd1 2021.jpg
kasd4  2021.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων