Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Επιστολή του ΣΟΝΦ σε μέλη και φίλους
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,22/11/2011

 ...

Προς
όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου

Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εφηβική ομάδα του Σ.Ο.Ν.Φ. θα συμμετέχει στην τελική φάση του 4ου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων 2011 που θα διεξαχθεί στο Βραχάτι Κορινθίας από 16 έως 18 Δεκεμβρίου 2011. Υπενθυμίζουμε ότι στον προκριματικό όμιλο της Αττικής η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατετάγη στην 5η θέση, σημειώνοντας 4 καθαρές νίκες και 2 οριακές ήττες. Είναι η 2η φορά στην ιστορία του ΣΟΝΦ και η 4η στο Φιλαδελφειώτικο σκάκι που νεανική μας ομάδα συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η πρόκριση αυτή, πέρα από την ευνόητη υπερηφάνεια για την αγωνιστική πρόοδο των παιδιών, μας δημιουργεί σημαντικές υποχρεώσεις. Επιπλέον θα κληθούμε να καλύψουμε, σχεδόν εξ ολοκλήρου με ιδίους πόρους, το κόστος για τη συμμετοχή των παιδιών στην τελική φάση, το οποίο εκτιμούμε ότι θα υπερβεί τα 1000 € (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ποσό που θα λάβουμε από την Ε.Σ.Ο. ως οδοιπορικά θα είναι μόλις 80 €).

Για την διευκόλυνση της συμμετοχής των παιδιών μας στην τελική φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος αλλά και γενικότερα των αυξανόμενων αναγκών απευθύνουμε μια έκκληση σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους (που είναι σχεδόν συμβολική - 40€ το χρόνο), και στο βαθμό που είναι εφικτό να εξετάσουν τη δυνατότητα για μια έκτακτη συνδρομή ανάλογα με τις δυνατότητες του καθένα.

Κατανοούμε πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οικογένειες για να τα φέρουν πέρα με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους μισθούς, τους φόρους, την ανεργία, το αυξημένο κόστος ζωής. Παρά το γεγονός ότι ο ΣΟΝΦ έχει πάψει να λαμβάνει οικονομική επιχορήγηση από τον Δήμο και την Γ.Γ.Α. κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθούμε με περιορισμένους πόρους στις αυξανόμενες ανάγκες (ενδεικτικά λχ, φέτος λόγω της αυξημένης προσέλευσης παιδιών προσλάβαμε καθαρίστρια ώστε να διασφαλίζονται καλές συνθήκες στην αίθουσα), ενώ ταυτόχρονα ο ΣΟΝΦ είναι από τα ελάχιστα σωματεία που διατηρούν ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχής τα προγράμματα και τις προπονήσεις. Στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική συνεισφορά των μελών και των φίλων του,

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να είστε συνεπείς στην τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής και θα δεχθούμε με χαρά οποιαδήποτε επιπλέον εισφορά, από και 5€ μέχρι και 50€, από όσους έχουν τη σχετική δυνατότητα.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Ν.Φ.


Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων