Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Και ο Δήμος στην υπεράσπιση των πολιτών
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,12/11/2011

  ...μετά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ συνεδρίασε η επιτροπή αλληλεγγύης με θέμα τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Η απόφαση είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την απόφαση της Νέας Ιωνίας.

Απόφαση της Επιτροπής Αλληλεγγύης της 11.11.11

-Ο Δήμος να στείλει εξώδικο στη ΔΕΗ και να παραστεί υποστηρικτικά στην εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ στις 2-12-2011 σύμφωνα με την πρωτοβουλία της Δημάρχου.

-Εφόσον οποιοσδήποτε συνδημότης μας αποφασίσει να μην προχωρήσει στην καταβολή του Ειδικού Τέλους, το ειδικό γραφείο που συστάθηκε στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, μπορεί να του παράσχει σχετικές πληροφορίες, πολιτική, νομική και ταυτόχρονα τεχνική κάλυψη σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

-Δύναται το όνομά του να συμπεριληφθεί σε ομαδικό ή ατομικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ προκειμένου να μην προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης. Εφόσον παρά την εξώδικη ειδοποίηση η ΔΕΗ προχωρήσεί σε διακοπή, το γραφείο μπορεί να παράσχει πληροφόρηση και κάλυψη για την τεχνική υποστήριξη της επανασύνδεσης. Επίσης συστήνεται εθελοντική ομάδα για την περιφρούρηση, προκείμένου να μην καταστεί δυνατή η διακοπή από τη ΔΕΗ.

-Επίσης να σταλεί ενημέρωση στις τράπεζες της περιοχής μας, που να ζητά από τους Διευθυντές να δέχονται την πληρωμή του λογαριασμού χωρίς το ειδικό τέλος εφόσον το επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.

 

 

Η επιτροπή:

 

Κουτσάκης Μιχάλης (Πρόεδρος) Μάλλιος Θανάσης

 

 

Παπανικολάου Νίκος Ορτατζόγλου Γιώργος

 

 

Τομπούλογλου Χάρης Παπακώστας Βασίλης

 

 dnplironoxaratsi3.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων