Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,11/11/2011

 
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ- ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ- ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ 53-65 ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με μεγάλο άγχος στην επίθεση αλλά με πολύ καλή αμυντική παρουσία ,ο Ιωνικός ΑΣ του Σπύρου Σταθούλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέτυχε σπουδαία νίκη στο Λουτράκι επί της τοπικής ομάδας του Ποσειδώνα με 53-65. Κορυφαίοι οι Κατράνας 18 (3) Μαυραγάνης 12 (2) Νικολόπουλος 14, Λιτόπουλος 5 (1)

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ 78-55.

Μέτριος στο Α μέρος και εκπληκτικός στο Β ημίχρονο ο Ιωνικός ΑΣ συνέτριψε με 78-55 τον Κεραυνό Αιγίου και έκανε τελικά το Ντέρμπυ ..περίπατο .Η ομάδα του Σπύρου Σταθούλη είχε σαν κορυφαίους τους Χριστόδουλο 10 π ,12 ρ, 4κόψ, Μαυραγάνη 10 π (2 τρ) 11 ριμπ,Τσακιριδη 14 π ( 2τρ ) Νικολόπουλος 16π. Οι πολυάριθμοι φίλοι του Ιωνικού ΑΣ πού γέμισαν το Ζαχαρίας Αλεξάνδρου καταχειροκρότησαν την ομάδα μας για την 2η συνεχόμενη νίκη.

 

Σε ένα υπέροχο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες ,οι Νεανίδες του Ιωνικού ΑΣ νίκησαν την συμπολίτισσα ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου με 36-28 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ Νεανίδων.
Νέα σπουδαία νίκη των Εφήβων στο Μετς επί του Α.Ο .Παγκρατίου με 33-41, μετά τον θρίαμβο επί του Πανερυθραϊκου στην Ερυθραία. Η ομάδα του Μιχάλη Σοφιανού είχε κορυφαίους τους Σωτηρίου (18 ) Ράμμο (13 )


ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑ.

Έφηβοι 2η αγωνιστική Δικέφαλος Αστέρας –Ιωνικός ΑΣ 16-38, 3η αγωνιστική Ιωνικός ΑΣ –ΑΣΕ Δούκας 27-20.
Παίδες (συγνώμη-είχε γραφεί εκ παραδρομής Έφηβοι ) 1η αγωνιστική ΑΕΚ –Ιωνικός 18-51,2η αγωνιστική Ιωνικός ΑΣ-ΓΝΟΝ Άρης 38-28.
Παμπαίδων 1η αγωνιστική Ιωνικός ΑΣ-Α.Ο Πολιτεία 43-18.

Όλη αυτή η σπουδαία προσπάθεια που γίνεται στις υποδομές του Ιωνικού ΑΣ και έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια έχει σαν πρωτεργάτης τον Τάσο Δανήλο << το τμήμα Χάντ Μπολ του Ιωνικού ΑΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ,αναμφίβολα έχουμε τις καλύτερες υποδομές σε όλες τις βαθμίδες και βλέπουμε με αισιοδοξία την πορεία του >> δήλωσε ο Τ. Δανήλος.

Σπουδαία φιλική νίκη των Ανδρών επί του Άρη Νίκαιας (Α1) με 35-34.

 

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανεστάλησαν -μέχρι νεωτέρας- λόγω των οικονομικών προβλημάτων ,τα ηλικιακά πρωταθλήματα αγοριών –κοριτσιών της ΕΣΠΑΑ!


Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων