Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Ποιος πρότεινε την κατασκευή δημαρχείου στο 150 ΟΤ;
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,09/10/2019

 ...

Πολλά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν κατά την επίσκεψη της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη στο έργο του υπόγειου πάρκινγκ, στο χώρο του ΟΤ 150 (δίπλα στον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας). Αιτία η ιδέα για την κατασκευή νέου δημαρχιακού μεγάρου στο χώρο που προορίζεται για πράσινο, πάνω από το υπό κατασκευή υπόγειο πάρκινγκ.  ...

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ionianet.gr, η Δέσποινα Θωμαΐδου (σύμφωνα με επιτόπια δήλωση της κ. Κεφαλογιάννη), είχε την ιδέα να κατασκευαστεί στο χώρο επιπλέον νέο δημαρχείο, για το οποίο η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε πως “έχουμε την πρόθεση να το προχωρήσουμε, θα το μελετήσουμε”.


 

Δ. Θωμαϊδου: “Η ιδέα ήταν της κ. Κεφαλογιάννη”


 

Επειδή όμως το θέμα είναι σημαντικό, αφού στο έδαφος πάνω από το υπόγειο χώρο στάθμευσης προβλέπεται πράσινο και όχι κτίρια, η συζήτηση έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο, όπου η κ. Θωμαΐδου ρωτήθηκε από τον Παναγιώτη Μανούρη και τον Ηρακλή Γκότση. Εκεί διέψευσε ότι ήταν δική της η ιδέα, λέγοντας πως ήταν της κ. Κεφαλογιάννη. Με δεδομένο ότι η ιδέα κατασκευής στο χώρο κτιρίου αντί για πράσινο δε βρίσκει πολλούς υποστηρικτές και χωρίς να υπάρχει τοποθέτηση οποιουδήποτε θεσμικού οργάνου του Δήμου, η απάντηση ήταν αναμενόμενη.


 

Δεν έχει σχέση η Λ. Κεφαλογιάννη


 

  Όπως έγινε σαφές από μετέπειτα διερεύνηση του θέματος από την Έκφραση, επιβεβαιώνεται η ακρίβεια του αρχικού ρεπορτάζ του ionianet.gr και η κ. Κεφαλογιάννη δεν έχει καμία σχέση με την ιδέα κατασκευής, παρά μόνο με τη θετική στάση της Περιφέρειας, εφόσον διατυπωθεί τέτοιο αίτημα.


 


 

Να ΄χαμε να λέγαμε;

 

  Όπως προκύπτει από την αλληλουχία των γεγονότων, μάλλον η κουβέντα ήταν του στυλ “...να περνά η ώρα”. Εκτός και αν υπάρχουν εξωθεσμικοί σχεδιασμοί για ακόμα πιο πολύ τσιμέντο, αντί για πράσινο, στο κέντρο της Νέας Ιωνίας.


 

 


 xoros150WE.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων