Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Ο Αναστάσης Μετόζης νικητής του 6ου Νεανικού Φθινοπωρινού Τουρνουά του ΣΟΝΦ
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,09/09/2019

...

 

Δελτίο Τύπου του ΣΟΝΦ

 

...Το 6ο Νεανικό Φθινοπωρινό τουρνουά σκάκι του ΣΟΝΦ ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη με τους αγώνες του τελευταίου γύρου και τις απονομές που ακολούθησαν. Στο τουρνουά πήραν μέρος 27 αγόρια και κορίτσια που αγωνίστηκαν σε 2 ομίλους <15 και <16 ετών.


Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα 40 χρόνια παρουσίας του αγωνιστικού σκακιού στο Δήμο μας. Όπως είναι καθιερωμένο στα τουρνουά του ΣΟΝΦ δεν υπήρχε καμία οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή στους αγώνες.


Στον Α όμιλο πρώτος βγήκε ο Σπύρος Οικονομίδης του ΣΟ Περιστερίου με 4,5 βαθμούς σε 6 αγώνες, ενώ ο Θωμάς Θανάτης του ΣΟΝΦ συγκέντρωσε και αυτός 4,5 βαθμούς αλλά κατατάχθηκε στη 2η θέση με βάση τα κριτήρια ισοβαθμίας. Στην 3η θέση ο Χρήστος Θανασούλας του ΣΟΝΦ με 4 βαθμούς.


Στον Β όμιλο (<11) πρώτος βγήκε ο Αναστάσης Μετόζης (ΣΟΝΦ) με 5/6. Ο Αναστάσης τον Ιούνη είχε βγει πρώτος και στο Θερινό Όπεν. Ακολούθησαν στη δεύτερη θέση, επίσης με 5 βαθμούς, ο Σάββας Ίσσαρης και στην 3η θέση με 4 βαθμούς οι Μάρκος Βουρδουμπάς, Παντελής Θανασούλας και Σερετάκη Μυρτώ του ΣΟΝΦ.


Αναλυτικά στοιχεία, αποτελέσματα, βαθμολογίες κτλ μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους

http://chess-results.com/tnr467492.aspx

http://chess-results.com/tnr467491.aspx
sonf9919.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων