Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Μπάμπαλος καλεί Βλασσόπουλο: Να διερευνήσουμε κοινά σημεία αναφοράς ενόψει της νέας δημοτικής θητείας – Απάντηση ΑΚΕΠ
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,25/07/2019

...

 

Οι επιστολές που αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος και ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ, Παντελής Βλασσόπουλος. Το περιεχόμενο των επιστολών έχει ως εξής:

 

...Επιστολή Νίκου Μπάμπαλου

"Αγαπητή Παντελή

 

Με τα δεδομένα των αυτοδιοικητικών εκλογών, μέλημα όλων μας οφείλει να είναι η βέλτιστη προσπάθεια και παραγωγή έργου προς χάριν της τοπικής μας κοινωνίας. Σκοπός να απαντήσουμε στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος με οξυδέρκεια, σύνεση και σεβασμό προς τους πολίτες του Ηρακλείου.


Προσωπική μου πεποίθηση ότι με σύνθεση απόψεων και συνέργειες μπορούμε να πάμε ακόμη πιο μπροστά την πόλη μας.


Στόχος, θεσμικός αλλά κυρίως προσωπικός, είναι να διερευνήσουμε κοινά σημεία αναφοράς και προτεραιότητες δράσης ενόψει της νέας δημοτικής θητείας. Με την παρούσα επιστολή θέλω να καλέσω σε μια συνάντηση εργασίας. Στο διάλογο αυτό, σε χρόνο που θα προσδιοριστεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καταθέτοντας και τις δικές σου προγραμματικές αλλά εξειδικευμένες προτάσεις.


Στη νέα δημοτική θητεία, εκτιμώ πως οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε ένα δημιουργικό παρών και να σταθούμε με ανιδιοτέλεια και πνεύμα συνεργασίας απέναντι στα μικρά και μεγάλα ζητούμενα του Ηρακλείου.

Με εκτίμηση

Νίκος Μπάμπαλος

Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής"


Η επιστολή του Παντελή Βλασσόπουλου


"Κύριε Δήμαρχε,


Έλαβα την επιστολή σας, με την οποία με καλείτε σε διάλογο για εξεύρεση προγραμματικής σύγκλισης.


Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατατέθηκαν από όλες σχεδόν τις παρατάξεις τα προεκλογικά τους προγράμματα. Σε ότι αφορά δε την παράταξή μας, αυτό είναι αρκούντως επεξεργασμένο και εξειδικευμένο. Τα προγράμματα αυτά υπάρχουν, είναι προσβάσιμα σε όλους και δεν ανακαλούνται. Στη βάση των προγραμμάτων αυτών, θα μας δοθεί – φαντάζομαι – η δυνατότητα κατά την δημοτική περίοδο που έρχεται, θεσμικά και δημόσια, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα άλλα συλλογικά όργανα, να ανταλλάξουμε απόψεις και βεβαίως, όπου υπάρχει προγραμματική σύγκλιση, για το καλό του Ηρακλείου, να συμφωνήσουμε.


Άλλωστε, αυτήν τη στιγμή, προηγείται χρονικά και θεσμικά η εξειδίκευση των δικών σας προγραμματικών θέσεων.


Άλλου είδους συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, πέραν δηλαδή των προγραμματικών, δεν μας αφορούν και δεν τις επιδιώκουμε.


Τέλος, παρά το γεγονός ότι στην επιστολή σας αναφέρεστε ευθέως στο νέο εκλογικό νόμο, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία σας αυτή δεν γίνεται εξ ανάγκης, ακριβώς λόγω του νέου εκλογικού νόμου, αλλά συνιστά συνειδητή απομάκρυνση σας από τις έως τώρα πρακτικές σας, σε ότι αφορά τον διάλογο και την διερεύνησή οποιασδήποτε άλλης διαφορετικής, από την προσωπική σας, πρότασης.


Ηράκλειο Αττικής, 11-7-2019


Για την ΑΚΕΠ


Παντελής Βλασσόπουλοςbabvlas.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων