Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Τρίτη 18 Ιουνίου ξενικά το Νεανικό Όπεν του ΣΟΝΦ-Δευτέρα 1η Ιούλη η συνεστίαση του συλλόγου
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,14/06/2019

...

 

Δελτίο Τύπου του ΣΟΝΦ

 

...Το καλοκαιράκι έχει ήδη μπει για τα καλά και οι δραστηριότητες του συλλόγου αποκτούν "θερινή" όψη και χρώμα. Παράλληλα μια σειρά αθλητές μας ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα διεθνή τουρνουά που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πατρίδας μας.

 

Η αγωνιστική περίοδος για το ΣΟΝΦ θα ολοκληρωθεί με το 8ο Θερινό Νεανικό Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί τις μέρες 18,19,20 και 24,25,26 Ιουνίου. Οι αγώνες θα γίνουν σε δύο ομίλους (<10 και <16 ετών) με ελβετικό σύστημα 6 γύρων διπλών συναντήσεων. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη χωρίς παράβολο ή άλλη οικονομική επιβάρυνση.

 

Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στους Ντίνα Σερετάκη 6972571596 & Γιάννη Παπαδημητρίου 6977164249, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.gr. Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

 

Η περίοδος θα κλείσει με την καθιερωμένη πλέον συνεστίαση του ΣΟΝΦ στο μεζεδοπωλείο "Μπάρμπα Αλέξης" την Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 8μμ. Για προσκλήσεις απευθυνθείτε στα γραφεία του ΣΟΝΦ και τα μέλη του ΔΣ. Στην συνεστίαση θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου μας.sonfsyn1.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων