Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Ευχές του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου για τις πανελλήνιες εξετάσεις
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,06/06/2019

...

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

 

...Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριες της πόλης μας καλή δύναμη και επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν σήμερα.

 

Κάθε ένας και κάθε μία θα έχει την ευκαιρία να δρέψει τους καρπούς μιας κοπιαστικής και μακρόχρονης προσπάθειας και να πετύχει έναν από τους πρώτους στόχους της ζωής κάθε νέου ανθρώπου, μια πρώτη καταξίωση με την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα δοκιμασίες.

 

Το σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε για τα όνειρά μας, να χαιρόμαστε σε κάθε επιτυχία μας, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους, και να μην το βάζουμε κάτω ακόμα και στις αποτυχίες.

 

Συγχαίρουμε τους γονείς της πόλης μας και τους εκπαιδευτικούς που όλο το προηγούμενο διάστημα στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και συνέδραμαν με κάθε μέσο την προσπάθειά τους, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

 

Ως Δήμος προσπαθήσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια των μαθητών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και των οικογενειών τους, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φοίτησης στα σχολεία μας και σκύβοντας σε κάθε ανάγκη μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών, συνεργαζόμενοι άψογα σε όλη την διάρκεια και αυτής της σχολικής χρονιάς με το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Μοιραζόμαστε την αγωνία των συμμετεχόντων στις πανελλήνιες εξετάσεις για την ευόδωση των προσπαθειών και των κόπων κι ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά.

 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

 

Άρης Βασιλόπουλοςpanell19.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων