Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Ευχαριστήρια επιστολή του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,03/06/2019

...

 

Από το Γραφείο Τύπου του  υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

 

...Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ της παράτασης που πήρε την τρίτη θέση στην εκλογική διαδικασία, με επιστολή του ευχαριστεί τους πολίτες του δήμου μας και αναφέρει:


«Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ολοκληρώνονται σήμερα με τον δεύτερο γύρο. Σε αρκετούς δήμους τα αποτελέσματα κρίθηκαν από την πρώτη Κυριακή. Σε περισσότερους από 200, μεταξύ των οποίων και ο δικός μας όλα κρίνονται απόψε.


Ευχή μας είναι να εκλεγούν οι καλύτεροι και οι πιο χρήσιμοι για τους πολίτες. Και να μην επικρατήσουν τα κομματικά κριτήρια γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα έρθουν ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε η Φώφη να καθαρίσουν τις γειτονιές, να ανακαινίσουν τα σχολεία, να στηρίξουν τις κοινωνικές δομές, να καλύψουν τις λακκούβες. Να φροντίσουν για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων και την καθημερινότητά τους.


Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ αγωνίστηκε έντιμα και καθαρά για μια ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση και ήταν η μοναδική δημοτική παράταξη που δεν είχε τη στήριξη κανενός κόμματος και καμιάς εταιρείας. Εμείς έχουμε βάλει επάνω από όλα τα συμφέροντα της πόλης μας. Οδηγός μας ήταν και είναι το πρόγραμμά μας και οι δεσμεύσεις μας έναντι των πολιτών. Και με βάση αυτό το πρόγραμμα θα πορευτούμε στη συνέχεια. Γιατί απόφασή μας είναι να συνεχίσουμε πιο δυνατά, πιο μαζικά και κυρίως πιο κοντά στους πολίτες. Εμείς θα είμαστε στις γειτονιές και την επόμενη ημέρα. Αυτή είναι η πρώτη μετεκλογική δέσμευση ολόκληρης της ομάδας μας, που παρουσιάστηκε ανανεωμένη με πολλά φρέσκα πρόσωπα στη μάχη των εκλογών.


Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες, σε όλους εσάς που πιστέψατε και στηρίξατε τον έντιμο αγώνα μας για μια πόλη ενιαία, ανθρώπινη και πρωτοπόρο, για μια πόλη πεντακάθαρη και νοικοκυρεμένη, για μια πόλη που να κοιτάζει στο μέλλον και όχι στο παρελθόν, για μια πόλη που δεν θα χάσει άλλες ευκαιρίες, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τη δύναμη που τόσο απλόχερα μας δώσατε. Και να σας διαβεβαιώσω ότι παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, εμείς θα είμαστε δίπλα σας και θα αγωνιζόμαστε για έναν καλύτερο και καινοτόμο δήμο.


Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω και τους συμπολίτες που δεν μας ψήφισαν ότι στο νέο δημοτικό συμβούλιο, όπου θα έχουμε μια έδρα παραπάνω (από τρεις πήγαμε στις τέσσερις) θα είμαστε και η δική τους φωνή. Γιατί εμείς ήρθαμε για να ενώσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί με συνεργασία και συνεννόηση. Και φυσικά όπως κάναμε και στο παρελθόν θα στηρίξουμε την όποια διοίκηση επιλέξει ο κυρίαρχος λαός σε ότι θετικό φέρει στο δημοτικό συμβούλιο. Όμως θα είμαστε απέναντι όταν διαπιστώσουμε ότι κάνει λάθη ή αδιαφορεί. Δεν έχουμε περιθώρια για να χαθεί και άλλος χρόνος. Αρκετές ευκαιρίες έχουν χαθεί.


Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλες και όλους τους υποψηφίους της παράταξης μας και τους εθελοντές για τον υπέροχο και έντιμο αγώνα που έδωσαν μέσα σε προκλήσεις και παραβιάσεις του εκλογικού νόμου. Το γεγονός ότι με τις δικές μας δυνάμεις σταθήκαμε όρθιοι λέει πολλά. Θέλω επίσης να συγχαρώ την συντριπτική πλειοψηφία των άλλων παρατάξεων που συμμετείχαν έντιμα στον προεκλογικό αγώνα και δεν χρησιμοποίησαν ανήθικα μέσα την προεκλογική περίοδο. Γιατί είχαμε δυστυχώς και τέτοια φαινόμενα.


Θα είμαστε συνεπείς στο ρόλο που μας έταξαν οι πολίτες με την ψήφο τους».gianthet.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων