Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Ευχαριστήρια επιστολή του Ηλία Κατσαρού
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,31/05/2019

...

 

Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί»

 

...Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες μου που πίστεψαν στη δική μας πρόταση διοίκησης για τον Δήμο και μας έδωσαν τη στήριξή τους.

 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της παράταξής μας για τη σημαντική συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή.

 

Δώσαμε έναν αξιοπρεπή, όμορφο προεκλογικό αγώνα, βασισμένο στις αρχές της παράταξής μας, στις αξίες των στελεχών μας και στο πρόγραμμα διοίκησης το οποίο έχουμε εκπονήσει.

 

Οφείλω παράλληλα να συγχαρώ τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών για τη διασφάλιση μιας ποιοτικής προεκλογικής περιόδου, τους νέους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους, καθώς και τους επικεφαλής των δύο πρώτων σε ψήφους συνδυασμών για τη συμμετοχή τους στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Η δημοτική παράταξη «Πολίτες Σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί» θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και στην πρόοδο της Λυκόβρυσης και της Πεύκης.

 

Δεσμεύομαι προσωπικά πως τόσο εγώ, όσο και τα μέλη της δημοτικής μας ομάδας θα ενεργούμε πάντα προς όφελος των πολιτών.

 

Ηλίας Κατσαρός

 

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες Σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί»polikatsaros.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων