Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Οι Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί για το Β' γύρο των εκλογών
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,31/05/2019

...

 

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί"

 

...Είμαστε περήφανοι για τους συμπολίτες που μας ψήφισαν στις Δημοτικές εκλογές. Είναι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη και πολιτική κρίση, άνθρωποι που επιβράβευσαν μια ουσιαστικά διαφορετική άποψη για την Πόλη και το Δήμο.

 

Η λογική της λειτουργίας της Παράταξης μας «Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί», ο τρόπος που δραστηριοποιηθήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και η συνολική αυτοδιοικητική μας αντίληψη δεν μας επιτρέπουν να κατευθύνουμε τους Πολίτες που μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, στο τι θα πράξουν στις επαναληπτικές εκλογές στις 2 Ιουνίου.

 

Θεωρούμε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έγιναν σαφείς οι συμφωνίες και οι διαφωνίες μας τόσο με την παράταξη του κ. Τάσου Μαυρίδη όσο και με εκείνη του κ. Μάριου Ψυχάλη. Όποιος από τους δύο εκλεγεί, θα μας βρει σύμμαχο στις αποφάσεις που θα παίρνονται για το καλό της Πόλης και είναι κοντά στο Πρόγραμμα της παράταξης μας και αποφασιστικά ενάντιους στις περιπτώσεις που το συμφέρον της Πόλης δεν αποτελεί αποκλειστική προτεραιότητα.

 

Στην προεκλογική περίοδο, διακηρύξαμε με κάθε τρόπο την ανάγκη συνεργασιών με βάση τη διαφάνεια και τις συγκλίσεις, στη βάση προγραμματικών θέσεων.

 

Σε αυτή τη βασική μας θέση επιμένουμε δίχως εκπτώσεις.katsaf.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων