Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Η Πολιτεία Πολιτών για το Β'γύρο των δημοτικών εκλογών
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,29/05/2019

...

 

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Πολιτεία Πολιτών"

 

...Αγαπητοί συμπολίτες Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη σας.

 

Η Πολιτεία Πολιτών είναι εδώ και μετά τις εκλογές της 26ης Μαίου έχει πλέον σχηματίσει μια γερή βάση πάνω στην οποία θα στηριχτούμε για να χτίσουμε μαζί τη Μεταμόρφωση του αύριο. Την επόμενη Κυριακή όλοι οι πολίτες της Μεταμόρφωσης καλούμαστε να ψηφίσουμε το Δήμαρχο της πόλης μας για την επόμενη τετραετία. Πρώτα απ όλα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που έχει η ψήφος μας και την ευθύνη που έχει ο καθένας από εμάς με την επιλογή που θα κάνει.

 

Στο έτος 2019 είναι ανεπίτρεπτο να ψηφίζουμε λόγω κοινωνικής υποχρέωσης , φόβου απόρριψης ή υποσχέσεων για προσωπικό όφελος. Κατά τη γνώμη μας αυτά αποτελούν τρόπο προσέλκυσης ψηφοφόρων από συνδυασμούς που δεν έχουν να παρουσιάσουν πρόγραμμα για την πόλη. Η Πολιτεία Πολιτών σας καλεί να να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την πόλη μας επιλέγοντας το Δήμαρχο που είναι πιο ικανός να τη διοικήσει.

 

Η Πολιτεία Πολιτών θα είναι παρούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με τρεις Δημοτικούς Συμβούλους, τον επικεφαλής της Σάββα Νάνο, το Νεκταριο Γεροστάθη και το Χρήστο Βάγγερ .Όπως κάνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε στηρίζοντας τις βέλτιστες πρωτοβουλίες για την πόλη μας και προσπαθώντας να αποτρέψουμε τις μη κατάλληλες για την αειφόρο ανάπτυξή της αλλά βασική μας προτεραιότητα είναι να προτείνουμε προς υλοποίηση το πρόγραμμα των 36 προτάσεών μας που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει. Τα γραφεία της Πολιτεία Πολιτών συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά στη Γεωργίου Παπανδρέου 58 για τις ανάγκες της δημοτικής μας κίνησης και συγχρόνως ως πολυχώρος δραστηριοτήτων και πολιτισμού.

 

Εμείς είμαστε πάντα εκεί ! Γι αυτό γεννήθηκε η Πολιτεία Πολιτών και αυτό θα κάνει!

 

Εμείς με τη δύναμη που μας δώσατε και τη δυνατότητα να είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο ξεκινάμε δουλειά από 1η Σεπτεμβρίου.

 

Κανένα μέλος της δημοτικής μας κίνησης δεν θα μείνει αδρανές μέχρι το τέλος της τετραετίας που ξεκινά.

 

Δεν μας το επιτρέπει ούτε ο χαρακτήρας μας ούτε οι ανάγκες της πόλης μας!

 

Προχώραμε μαζί με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο! Γιατί μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

 

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτεία Πολιτών

 

Σάββας Νάνοςpol.jpg
savnan.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων