Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: Άμεσες παρεμβάσεις για τη Λυκόβρυση
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,25/05/2019

...

 

Δελτίο Τϋπου της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί»

 

...Αγαπητοί Συμπολίτες μας, κάτοικοι της Λυκόβρυσης, Με την ψήφο σας στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, μας δίνετε δύναμη για να λύσουμε, κατά προτεραιότητα, επτά (7) σημαντικά προβλήματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής μας.

 

Άμεση ολοκλήρωση – Ψήφιση του Γ.Π.Σ. (Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου ) Λυκόβρυσης Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο έτσι θωρακίζεται η πόλη από οχλούσες χρήσεις και διατηρείται ο χαρακτήρας της. Σε αυτό διαφέρουμε από τους άλλους που μασούν τα λόγια τους θολώνοντας τα νερά. Τι θέλουν να κρύψουν;

 

Κέντρο Πόλης Διαμόρφωση της Κεντρικής Πλατείας της Λυκόβρυσης σύμφωνα με την υπάρχουσα (πριν 6-7 χρόνια) μελέτη. Έτσι θα αποφευχθεί η διαμπερής κυκλοφορία των αυτοκινήτων, θα ενωθεί περιπατητικά με το κέντρο της Πεύκης και θα καταστεί ένας όμορφος χώρος συνάντησης για όλους μας.

 

Αξιοποίηση ελεύθερων χώρων Άμεση διαμόρφωση- αποπεράτωση της πλατείας Ανδρέα Παπανδρέου (περιοχή LIDL Γυμνάσιο Λυκόβρυσης) σύμφωνα με την υπάρχουσα μελέτη.

 

Αθλητικοί χώροι Εργαζόμαστε εντατικά για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λυκόβρυσης με χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής

 

Έγκαιρη αποπεράτωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης στο Ηλιακό Χωριό Με την λειτουργία του θα αποσυμφορηθούν τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου και θα πάψουν να στεγάζονται σε containers οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης.

 

Μέριμνα του Δήμου η Ασφάλεια των Πολιτών ΟΧΙ με ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά με επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας και αναβάθμιση της λειτουργίας της.

 

Καθαριότητα – Πράσινο Καθαρή Πόλη με ταυτόχρονη μείωση απορριμμάτων και ανακύκλωση στην πηγή. Φροντίδα για τα δάση και τα άλση της Λυκόβρυσης σε συνεννόηση με το Δασαρχείο. Δεν εφησυχάζουμε. Θέλουμε όχι μόνο να διατηρηθούν αλλά να αυξηθούν οι πνεύμονες πρασίνου του προαστίου μας.

 

Θέλω να δώσουμε τα χέρια, να σας κοιτάζω στα μάτια μετά από χρόνια και όσα συμφωνήσαμε να έχουν γίνει πράξη.

 

Ηλίας Κατσαρός

Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκηςlykoil.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων