Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: Άμεσες παρεμβάσεις για την Πεύκη
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,25/05/2019

...

 

Δελτίο Τϋπου της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί»

 

...Αγαπητοί Συμπολίτες μας, κάτοικοι της Πεύκης, Με την ψήφο σας στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, μας δίνετε δύναμη για να λύσουμε, κατά προτεραιότητα, δέκα (10) σημαντικά προβλήματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής μας.

 

Κεντρική Πλατεία Πεύκης: Άμεση μετατροπή της υπάρχουσας προμελέτης για την Κεντρική Πλατεία (Πέρρου) σε οριστική μελέτη, με πρόβλεψη για κατασκευή υπογείου Parking και εξασφάλιση χρηματοδότησης για κατασκευή του έργου.

 

Λεωφόρος Κύμης – Βύρωνος: Επιμένουμε στην κατασκευή της Λεωφόρου Κύμης, όπως προβλέπεται στην τελευταία μελέτη (Υπόγεια σε όλο το μήκος της διαδρομής στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης). Ελαχιστοποιούμε τις κυκλοφοριακές οχλήσεις των κατοίκων – Σε συνεργασία με τους όμορους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής προωθούμε λύση στην Οδό Βύρωνος αντιμετωπίζοντας την υπερτοπική κυκλοφοριακή κίνηση.

 

ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη: Δημιουργία ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη. Βελτιώνουμε τη λειτουργία, τις δράσεις και εμπλουτίζουμε τα Προγράμματα στο άλλο ΚΑΠΗ.

 

Βρεφικός Σταθμός στην Κάτω Πεύκη: Δημιουργούμε βρεφικό σταθμό και ανακουφίζουμε τις νέες οικογένειες. Μειώνουμε τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς.

 

Αστυνομικό Τμήμα – Δημοτική Αστυνομία: Διασφαλίζουμε την παρουσία και ενισχύουμε τη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος στην Πεύκη – Επανασυστήνουμε τη Δημοτική Αστυνομία.

 

Σχολικά Κτίρια: Ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου Λυκείου, 1ου & 2ου Δημοτικών Σχολείων Πεύκης και εξοικονόμηση πόρων για άλλες ανάγκες των σχολείων. Εγκατάσταση ανελκυστήρων στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων, 2ο & 3ο Δημοτικά Σχολεία Πεύκης και 1ο Γυμνάσιο Πεύκης.

 

Ηλιακό Χωριό: Επέκταση – ολοκλήρωση της μελέτης για το αποχετευτικό δίκτυο του Ηλιακού Χωριού με τους αρμόδιους φορείς (ΕΥΔΑΠ), ώστε να σταματήσουν τα έντονα προβλήματα δυσοσμίας που εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία των κατοίκων.

 

Αναθεώρηση και επικαιροποίηση του Γ.Π.Σ. της Πεύκης: Ζητάμε τη μείωση του συντελεστή δόμησης, όπως προβλέπεται από το Γ.Π.Σ. και επικαιροποιούμε τις χρήσεις γης.

 

Πολιτισμός – Αθλητισμός: Φεστιβάλ και εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι. Άμεση αναβάθμιση του Παιδικού Φεστιβάλ. Θρησκευτικές εκδηλώσεις Χριστούγεννα, Πάσχα. Κυριακάτικα πρωινά για το παιδί. Εκθέσεις εικαστικών τεχνών, σχεδιασμός καλλιτεχνικών δράσεων από φορείς και ομάδες καλλιτεχνών της πόλης. Σύνδεση σχολείου με πολιτισμό και αθλητισμό. Ανοικτό θέατρο για όλους τους Δημότες.

 

Καθαριότητα – Πράσινο: Καθαρή Πόλη με ταυτόχρονη μείωση απορριμμάτων και ανακύκλωση στην πηγή. Φροντίδα για τα δάση της Πεύκης σε συνεννόηση με το Δασαρχείο. Δεν εφησυχάζουμε. Θέλουμε όχι μόνο να διατηρηθούν, αλλά να αυξηθούν οι πνεύμονες πρασίνου του Δήμου μας.

 

Θέλω να δώσουμε τα χέρια, να σας κοιτώ στα μάτια μετά από χρόνια και όσα συμφωνήσαμε να έχουν γίνει Πράξη.

 

Ηλίας Κατσαρός

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκηςkatsaofi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων