Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Βάρος στην καθημερινότητα
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,24/05/2019

...

 

Από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

 

...Η ποιότητα ζωής αρχίζει από την καθημερινότητα. Δίνουμε μεγάλο βάρος στα αυτονόητα, που αυτά τα χρόνια έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δεν μπορεί να έχουμε συχνούς τραυματισμούς πεζών εξ αιτίας των κακών πεζοδρομίων. Δεν μπορεί να είναι άπλυτοι δύο χρόνια οι κάδοι καθαριότητας, δεν μπορεί να έχουμε σπασμένους και χωρίς καπάκια κάδους, δεν μπορεί από ολόκληρες γειτονιές να μην περνάνε οδοκαθαριστές.

 

Αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας στο θέμα των απορριμμάτων, γιατί σε λίγο θα πληρώνουμε όλοι πρόστιμα. Η ανακύκλωση ξεκινάει με τη συλλογή στην πηγή. Αρχίζουμε μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων.

 

Αναβαθμίζουμε και αναδιαρθρώνουμε την υπηρεσία καθαριότητας, η οποία θα λειτουργεί και τα Σαββατοκύριακα. Οι οδοκαθαριστές θα είναι για ολόκληρη την πόλη, γιατί όλοι οι κάτοικοι πληρώνουν δημοτικά τέλη.

 

Τοποθετούμε βυθιζόμενους κάδους στα κεντρικά σημεία.

 

Αγοράζουμε μικρό και ευκίνητο απορριμματοφόρο για τις δύσκολες περιοχές και για τις έκτακτες περιπτώσεις.

 

Επισκευάζουμε άμεσα το όχημα-σκούπα που βρίσκεται πέντε χρόνια στο συνεργείο καθώς και το μεγάλο απορριμματοφόρο που βρίσκεται κι αυτό 20 μήνες στο συνεργείο.

 

Αλλάζουμε τους λαμπτήρες με ενεργειακούς τύπου LED, για καλύτερο φωτισμό και μεγάλη οικονομία η οποία θα επιστρέψει στην τσέπη των κατοίκων.

 

Φωτίζουμε όλη την πόλη και ιδιαιτέρως τις γειτονιές γιατί δυστυχώς και σήμερα υπάρχουν δρόμοι σκοτεινοί.

 

Μειώνουμε τα δημοτικά τέλη κατά 12% τον πρώτο χρόνο και τα εξισώνουμε ανάμεσα στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

 

Με το σύστημα της έξυπνης πόλης θα ελέγχονται αμέσως οι καμένες λάμπες και οι γεμάτοι με απορρίμματα κάδοι ώστε να παρεμβαίνουν οι υπηρεσίες.

 

Αναβαθμίζουμε τη δημοτική συγκοινωνία με περισσότερα δρομολόγια και καλύπτουμε και τα υπόλοιπα τμήματα της Λυκόβρυσηςgianthe.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων