Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γ. Θεοδωρακόπουλος: Φροντίζουμε τις υποδομές, μειώνουμε τις συνδρομές, ενισχύουμε τα σωματεία
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,22/05/2019

...

 

Από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

 

...Ο αθλητισμός χαρίζει υγεία σε μικρούς και μεγάλους και διαπαιδαγωγεί τους νέους. Φροντίζουμε τις υποδομές, οι οποίες αφενός δεν επαρκούν και αφετέρου και οι υπάρχουσες έχουν προβλήματα. Στηρίζουμε τα σωματεία.

 

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος έχει δεσμευτεί προσωπικά ότι στον χώρο του αθλητισμού θα αλλάξουν πολλά. Προς το καλύτερο βέβαια. Αυτό το εγγυάται η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό ως δημοσιογράφος και ως πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και επίσης η παρουσία στην μεγάλη μας ομάδα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ανθρώπων με γνώσεις και προσφορά. Ποιες είναι οι κυριότερες παρεμβάσεις μας:

 

• Ολοκληρώνουμε το στάδιο της Πεύκης που έμεινε πέντε χρόνια χωρίς φροντίδα και στο τέλος η δημοτική αρχή… ξέχασε την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα για τον στίβο.

 

• Προχωράμε στην αναβάθμιση του σταδίου με χώρους προπόνησης και αποδυτηρίων, ενώ δημιουργούμε ευθείες έξι διαδρομών 110μ. για επίσημους αγώνες.

 

• Ολοκληρώνουμε το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης στο οποίο από το 2003 (δήμαρχοι Φωκιανός, Μαυρίδης) δεν έχει μπει ούτε καρφί

 

• Δημιουργούμε κλειστούς αθλητικούς χώρους με την τοποθέτηση μπαλονιών.

 

• Αναβαθμίζουμε τα ανοικτά γήπεδα τένις και αθλοπαιδιών.

 

• Δημιουργούμε ειδικούς χώρους skating για τους νέους.

 

• Σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα αναβαθμίζουμε τα προαύλια των σχολείων για να λειτουργούν και τα απογεύματα, με την παρουσία καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

 

• Δίνουμε βάρος στην άσκηση των κατοίκων και στους αθλητικούς χώρους.

 

 

• Επαναλειτουργούμε το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Περπατήστε μαζί μας” στο στάδιο, τα δάση κλπ..

 

• Διοργανώνουμε λαϊκούς αθλητικούς αγώνες, με συμμετοχή μη επισήμων αθλούμενων.

 

11. Φροντίζουμε για την υγεία των αθλούμενων με την τοποθέτηση απινιδωτών στους οργανωμένους αθλητικούς χώρους και την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

12. Δίνουμε βάρος στην προστασία της υγείας των αθλουμένων.

 

13. Παρέχουμε κίνητρα στα σωματεία για την άρτια και με σύγχρονους αθλητικούς και παιδαγωγικούς κανόνες οργάνωση των Ακαδημιών.

 

14. Παρέχουμε κίνητρα στα σωματεία για τη μείωση των συνδρομών και τη συμμετοχή στα προγράμματα παιδιών από οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.

 

15. Ενισχύουμε το σχολικό αθλητισμό δημιουργώντας σύγχρονες υποδομές στα σχολεία και την καθιέρωση εσωτερικών και περιφερειακών αγώνων.

 

16. Διοργανώνουμε αγώνες σε δρόμους και πλατείες για να γνωρίσουν οι κάτοικοι καλύτερα τα αθλήματα.theath.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων