Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Στις γειτονιές Πεύκης-Λυκόβρυσης για να ακούσουμε τους πολίτες
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,20/05/2019

...

 

Από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

 

...Η ενημέρωση των κατοίκων του δήμου μας από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους συνεχίζεται πλέον σε όλους τους δρόμους, μικρούς και μεγάλους και πόρτα –πόρτα.

 

«Ο στόχος μας είναι όχι μόνο να συνομιλήσουμε αλλά κυρίως να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ τη φωνή των πολιτών, ώστε την επόμενη ημέρα στη διοίκηση του δήμου να είμαστε έτοιμοι. Δυστυχώς υπάρχουν σημεία της πόλης που η εγκατάλειψη από το δήμο είναι ολοφάνερη. Φυσικά πουθενά δεν μας είπαν ότι πέρασε έστω και κατά… λάθος ο δήμαρχος από τη γειτονιά τους» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου προέβλεπε το πρωί επίσκεψη (για μια ακόμη φορά) στις γειτονιές της Κάτω Πεύκης και το απόγευμα επίσκεψη στις γειτονιές της Άνω Λυκόβρυσης (περιοχή των οδών Πλαστήρα, Λέλας Καραγιάννη, Αργύρη και των γύρω δρόμων).

 

Και καταλήξαμε για ένα ποτό κι ένα γλυκό στο περίπτερο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που βρίσκεται στο κέντρο της Λυκόβρυσης, μπροστά από το κτίριο που στεγαζόταν η Εθνική Τράπεζα. Για την Κυριακή το πρόγραμμα προβλέπει από τις 11.00 περιοδεία στην Άνω Πεύκη (Πίνδου, Βουλγαροκτόνου, Π.Μελά, Πλαστήρα, Σκρά, Ιωαννίνων και των γύρω δρόμων.

 

Το απόγευμα, από τις 18.00 περιοδεύουμε γύρω από το δάσος Κάσδαγλη. Καταλήγουμε στις 19.45 στην πλατεία του Υδατόπυργου. Αργότερα θα πάμε για ένα ποτό κι ένα γλυκό στο περίπτερο της παράταξής μας, στη Λεωφόρο Ειρήνης, έξω από το κατάστημα ηλεκτρικών του Τρανούλη.

 

«Σας καλούμε όλες κι όλους κοντά μας για να φτιάξουμε ΜΑΖΙ μια καλύτερη, ανθρώπινη και πεντακάθαρη πόλη. Και μην ξεχνάμε την κεντρική μας ομιλία την Πέμπτη (20.30) στην πλατεία Σοφούλη, για να στείλουμε το μήνυμα της αλλαγής στο δήμο μας» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.theogein.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων