Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | «Ηράκλειο – Μαζί»: Πρόταση για διεξαγωγή debate από τον Γιώργο Παπαδημητρίου
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,20/04/2019

...

Από τη Γραμματεία Τύπου του συνδυασμού

... Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στις 10-04 ο επικεφαλής του συνδυασμού « Ηράκλειο – Μαζί», υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου, πρότεινε στους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών τη διεξαγωγή ενός debate ενόψει της εκλογικής διαδικασίας του Μάϊου.


Όπως ήταν αναμενόμενο, έως σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση στο από 10-04 αίτημα μας, το οποίο καταθέσαμε ενώπιον του κορυφαίου οργάνου διαλόγου και λήψης αποφάσεων του Δήμου μας.


«Καταθέτω εκ νέου στη δημοσιότητα την πρόταση μου για τη διεξαγωγή ενός debate. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία για να κρίνουν οι δημότες, να συγκρίνουν και να διαμορφώσουν την απόφαση τους. Οι μονόλογοι μας είναι ωραίοι, αλλά εύκολοι. Προτείνω να κάνουμε αυτό, που σε κάποιούς μοιάζει δύσκολο. Ένας ζωντανός διάλογος δίνει νόημα στην εκλογική αντιπαράθεση και είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, ώστε να συγκρίνουν οι δημότες και να κρίνουν. Περιμένω τη θετική απάντηση των εμπλεκομένων, ώστε να ορίσουμε τους όρους διεξαγωγής», δήλωσε σχετικά ο κος Παπαδημητρίου.pap debate_smikrinsi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων