Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Νέες αίθουσες αθλητισμού και πολιτισμού δημιουργεί ο Δήμος
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,19/04/2019

...

Από το Γραφείο Επικοινωνίας & Δημ. Σχέσεων του Δήμου

...Νίκος Μπάμπαλος: «Δίνουμε λύση στις αυξανόμενες ανάγκες της πόλης για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές»


Τέσσερις νέες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων (γυμναστηρίων, εκδηλώσεων κλπ) μέσα στους χώρους ισάριθμων σχολείων της πόλης δημιουργεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να αυξήσει τις υποδομές που θα καλύπτουν τις ανάγκες των τοπικών αθλητικών, πολιτιστικών και μαθητικών δράσεων. Το πρώτο, καίριο βήμα έγινε με την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο του φακέλου της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης μετά από πρόταση της δημοτικής αρχής. Αυτό σημαίνει ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα ξεκινήσουν οι μελέτες που θα περιγράφουν τον τρόπο κατασκευής των νέων αιθουσών ώστε να ακολουθήσει η κατασκευή τους.


Να σημειωθεί ότι ο Δήμος διεκδίκησε και πέτυχε την χρηματοδότηση των απαιτούμενων μελετών για τις καινούργιες κλειστές αίθουσες από την Περιφέρεια Αττικής, χωρίς δηλαδή να κοστίσουν τίποτα στο δημοτικό ταμείο. Το ίδιο σχεδιάζει να πράξει και με την χρηματοδότηση της ανέγερσής τους.


«Απαντάμε στο πρόβλημα της έλλειψης χώρων, κυρίως για τον αθλητισμό, προκειμένου να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της πόλης. Οι εγκαταστάσεις που έχει ο Δήμος στην διάθεσή του πλέον δεν αρκούν. Οφείλουμε λοιπόν, να δώσουμε λύσεις, κυρίως για τα παιδιά μας. Με τις τέσσερις νέες κλειστές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων θα μπορούν περισσότεροι σύλλογοι και φορείς να αθλούνται και να κάνουν τις δράσεις τους όχι μόνο αύριο, αλλά και ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές του Ηρακλείου», τονίζει ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.1554727024_tmp_logo_dimos_irakleiou_kai_ftou.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων