Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στη γειτονιά με το πρόβλημα του καφεκοπτείου
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,17/04/2019

...

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης

...Μια επιχείρηση επεξεργασίας καφέ που λειτουργεί από τα τέλη του 2017 στη Λυκόβρυση, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην περιοχή κοντά στην οδό Μακρυγιάννη. Οι κάτοικοι έχουν κάνει πολλές διαμαρτυρίες για το καφεκοπτείο αυτό αλλά δεν έχουν βρει λύση.


Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και στελέχη της ανεξάρτητης δημοτικής Κίνησης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έχουν πολλές φορές ασχοληθεί με το θέμα εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτές τις ημέρες μια μεγάλη ομάδα της παράταξής μας (Αναστασία Μπακάλη, Χρήστος Δημόπουλος, Παναγιώτης Κακαράτζας, Λέλα Κανέλλου, Μαρήλια (Μαρία) Νικολαϊδου, Τάσος Οικονομίδης και Μανώλης Τζαχρήστας) επισκέφτηκε την πολύπαθη γειτονιά και μίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους από την απραξία που δήμου.


«Εμείς θα είμαστε κοντά στους πολίτες. Εδώ έχουμε μια μεγάλη περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής και δεν βλέπουμε να κουνιέται φύλλο. Η όχληση από τις οσμές είναι πολλές φορές ανυπόφορη. Απορούμε ειλικρινά από την έλλειψη αποτελεσματικότητας των αρμοδίων, οι οποίοι νόμιζαν ότι θα ηρεμούσαν τα πράγματα με κάποιες επικοινωνιακές κινήσεις. Εδώ και μήνες έχει να συνεδριάσει η επιτροπή που συστάθηκε ειδικά για το θέμα» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.


Και συνέχισε: «Εμείς δεν ερχόμαστε εδώ προεκλογικά, εμείς είμαστε στη γειτονιά κάθε λίγο και λιγάκι γιατί είμαστε μια πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη, που δεν της λένε τα κόμματα και τα συμφέροντα το τι θα κάνει. Γι αυτό και μας βλέπετε παντού. Παντού όπου υπάρχουν προβλήματα. Και θα είμαστε και μετά τις εκλογές, με άλλο ρόλο, πιστεύουμε ρόλο, αφού οι πολίτες είναι βέβαιο ότι θα στείλουν σπίτι όσους ευθύνονται για όλη αυτή την κατάσταση. Και δεν θεωρούμε μόνο υπεύθυνο τον «άφαντο δήμαρχο» της πόλης αλλά και την προηγούμενη δημοτική αρχή (Φωκιανού) που άφησε τη Λυκόβρυση απροστάτευτη από τα επιχειρηματικά συμφέροντα».


Μάλιστα ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος υποσχέθηκε στους κατοίκους ότι θα φέρει το θέμα εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι που θα πράξει στη σημερινή συνεδρίαση.57155229_438297096942126_7533765205784788992_n[1]_mourtzouflis.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων