Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Το αδιαχώρητο στο Συνεδριακό Κέντρο για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση»
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,16/04/2019

 ...

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Μεταμόρφωσης, έγινε το Σάββατο 13 Απριλίου η παρουσίαση των υποψηφίων της Δημοτικής Παράταξης, «Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση»....

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού, Βασίλης Καραβάκος, αναφέρθηκε στην πενταετή δράση της Δημοτικής Παράταξης από την είσοδό της στο Δημοτικό Συμβούλιο έως σήμερα και έδωσε το στίγμα για τα επόμενα βήματα μετά τις εκλογές του Μαίου. «Μη μας ρωτάτε τι «θα» κάνουμε αλλά τι κάναμε. Το τι θα κάνουμε εξαρτάται από το πώς αντιμετωπίσαμε την ψήφο σας από το 2014 έως σήμερα. Την ψήφο που μας δώσατε το 2014 εμείς την κάναμε δράση, την κάναμε έργο.

 

  • 5 χρόνια με ανοιχτά γραφεία, καθημερινά, για τον πολίτη, να πει το παράπονό του, το πρόβλημα του, να ρωτήσει να πληροφορηθεί.

  • 8 εκδόσεις εφημερίδας από 15.000 φύλλα και σαρώσαμε την πόλη για να ενημερώσουμε και τον τελευταίο κάτοικο

  • προσελκύσαμε χιλιάδες ανθρώπους στα δημοτικά πράγματα, ώστε να καταλάβουν τι συμβαίνει»».

 

Εξηγώντας το σκεπτικό με το οποίο καταρτίστηκε το ψηφοδέλτιο ο κ. Καραβάκος παρουσίασε τους υποψήφιους λέγοντας: «Είναι άνθρωποι οι οποίοι συμφωνούν στο πρόγραμμα και στις θέσεις της Συμμαχίας Πολιτών. Αυτό που μας ενώνει είναι πρόγραμμα, είναι θέσεις. Δεν είναι κομματικές καταβολές, δεν είναι άλλου είδους καταβολές. Είναι περιεχόμενο. Οι υποψήφιοι προέρχονται από την ενεργή κοινωνία της Μεταμόρφωσης στον ένα ή τον άλλο βαθμό. Είτε είναι ενεργοί κοινωνικά, είτε είναι ενεργοί πολιτικά, είτε είναι ενεργοί επαγγελματικά. Κανένας από αυτούς δεν είναι συνυπεύθυνος για αυτά που ζούμε σήμερα στη Μεταμόρφωση. Κανένας δεν έχει σηκώσει το χέρι του σε πολιτικές, σε αποφάσεις, σε πράξεις οι οποίες ζημιώσαν την πόλη. Αυτό πολλές φορές μπορεί να έχει κόστος σε ψήφους αλλά έχει πολύ καλό αποτέλεσμα σε παραγωγή πολιτικής. Με αυτή την προσέγγιση φτιάξαμε το ψηφοδέλτιο μας. Εμείς δεν κάνουμε πρόταση σε όποιον περπατάει αλλά σε ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν ομαλά σε αυτή τη διαδικασία και μπορούν να την υπηρετήσουνε, σε ανθρώπους για τους οποίους αύριο δε θα πούμε «κακώς μπλεχτήκαμε».

 

Στο τέλος της παρουσίασης ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τη νεολαία της παράταξης που με την εθελοντική της προσφορά προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στις δράσεις της «Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση», παρουσιάζοντας τα μέλη της.

 

Στους ήδη 20 ανακοινωθέντες προστέθηκαν και οι:

 

 

Κυρίτσης Αντώνης, Μηχανολόγος μηχανικός, έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, υποψήφιος το 2014

Μαρούλης Παντελής, ελεύθερος επαγγελματίας, υποψήφιος το 2014

Μπανιόγλου Κώστας, ιδιωτικός υπάλληλος, απόφοιτος ΣΔΟ, υποψήφιος με Ανατροπή & Αλληλεγγύη το 2014

Ντάλλα Μαρία, Νηπιοβρεφοκόμος

Ράπτη Ευγενία, συνταξιούχος

Ρεντζής Δημήτρης, ελεύθερος επαγγελματίας, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Σιμωτάς Χριστόφορος, ιδιωτικός υπάλληλος, υποψήφιος με Ανατροπή & Αλληλεγγύη το 2014

Στασινού Γιώτα, ιδιωτικός υπάλληλος, υποψήφια το 2014

Τόρβας Γιώργος, Ηλεκτρολόγος, πτυχιούχος ΣΤΕΦ ΤΕΙ Χαλκίδας

Τσακίρης Δημήτρης, ηλεκτρολόγος, υποψήφιος το 2014

Φωτοπούλου Βίκυ, καλλιτέχνης

Χρυσανθίδου Νικολέττα, φοιτήτρια Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών

 

 
 
 
 
 

 psifodeltiosymmaxiapoliton1.jpg
psifodeltiosymmaxiapoliton2.jpg
psifodeltiosymmaxiapoliton3.jpg

karavakosparousiasi.jpg
omadaneolaias.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων