Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Νέο site για τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,08/04/2019

...

Δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας

...Νέα εποχή στην επικοινωνία ξεκινά για τις δύο Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας «Παναγία η Ελεούσα» (οδ. Χρ. Μάντικα 2, Ν. Ιωνία) και «ο Καλός Σαμαρείτης» (οδ. Αρτάκης 5, Ν. Φιλαδέλφεια).


Οι δύο Μονάδες μετά την πρόσφατη εκ βάθρων ανακαίνισή τους απέκτησαν πλέον και νέα ιστοσελίδα (www.eugiria.gr) χρηστική, σύγχρονη και φιλική προς τους επισκέπτες.


Το νέο site είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο, λειτουργικό και εύχρηστο. Σχεδιάστηκε από τη βάση ακολουθώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές, προκειμένου να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές φροντίδας που προσφέρονται στους ωφελουμένους σε συνδυασμό πάντοτε με τη υγιεινή και ασφαλή διαμονή τους, αλλά και να ενημερώνει συνεχώς τους επισκέπτες για τις δημιουργικές δράσεις καθώς και για τα ειδικευμένα προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης και κοινωνικοποίησης που παρέχονται στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας με σκοπό την επικοινωνία και την βελτίωση των κοινωνικών τους δεξιοτήτων.


Οι πρόσφατα ανακαινισμένες και πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων έχουν ως κύριο μέλημα την ασφαλή διαβίωση των ωφελουμένων ηλικιωμένων αδελφών μας σε συνθήκες οικογενειακής θαλπωρής, παρέχοντας εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης.1554751094_tmp_Monades-Frontidas-Hlikiomenwn-IM-Neas-Ionias_mikrotero.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων