Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Στους Παιδικούς Σταθμούς για την εκστρατεία καθαριότητας και ανακύκλωσης ο Δήμαρχος
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,08/04/2019

...

Υπόθεση όλων μας η ανακύκλωση

...Στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς βρέθηκε o Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης εκστρατείας του Δήμου για την ανακύκλωση και την καθαριότητα. Ο Δήμαρχος μοίρασε στα παιδιά υφασμάτινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων, που περιείχαν το ενημερωτικό έντυπο, το οποίο περιγράφει το σύνολο των δημοτικών πολιτικών για την καθαριότητα και την ανακύκλωση.

Η εκστρατεία ενημέρωσης ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2018 με τη διαβούλευση για τον Κανονισμό Καθαρότητας στην ιστοσελίδα του Δήμου, έχει κεντρικό σύνθημα: «Όμορφη Πόλη Καθαρά… για σένα!» και συνεχίζεται με διανομή υλικού και σε άλλους χώρους του Δήμου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Επισκεφθήκαμε τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας και μιλήσαμε στα παιδιά για τη σημασία της ανακύκλωσης. Τους δώσαμε την υφασμάτινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων, ώστε να αντικαταστήσουμε την πλαστική σακούλα μαζί με ενημερωτικά έντυπα για να τα δώσουν στους γονείς τους. Είχα τη χαρά να ακούσω παιδικά τραγούδια για την ανακύκλωση και πήρα πολύ όμορφες ζωγραφιές και κατασκευές με αυτό το θέμα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά καθώς, στη διευθύντρια μας κυρία Βαρδάκου, στις εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν καθημερινά. Συνεχίζουμε γιατί η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας!»paidikoi14_epil.jpg
paidikoi13_epil.jpg
paidikoi7_epil.jpg

paidikoi6_epil.jpg
paidikoi4_epil.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων