Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Συγχαρητήρια στην Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Λυκόβρυσης
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,08/04/2019

...

Δελτίο Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών

...Χίλια μπράβο στην περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Λυκόβρυσης που παρουσίασε το Σάββατο τις σκέψεις της, τις απόψεις της, τις ιδέες της και τους προβληματισμούς της για το περιβάλλον του δήμου μας και για ένα πράσινο μέλλον.


Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2010 και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης παρακολούθησε την εκδήλωση και δήλωσε:


«Νοιώθω τυχερός που επέλεξα το απόγευμα του Σαββάτου και πήγα στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί έδειξαν το σωστό δρόμο σε πολλούς. Κι έδειξαν και κάτι ακόμα. Αν θέλουμε να δούμε μια ημέρα ένα καλύτερο περιβάλλον πρέπει να στηριχθούμε σε αυτούς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους, στους συντονιστές καθηγητές τους Πένυ Σούπου Γιώτα Ζαγγανά και στη διευθύντρια του σχολείου την Μαρία Λυμπερτού. Ήταν κάτι σπουδαίο αυτή η εκδήλωση».

 

Την ομάδα «ερευνώ-γνωρίζω-δρω» απαρτίζουν: Μαρία Αθανασοπούλου, Σταυρούλα Κιούση, Κατιάνα Κουφοκώστα, Αγγελική Λιώνη, Ευσταθία Παπαευσταθίου, Εβίτα Παπαθανασίου, Δανάη Πετράκη, Διονυσία Πιπίνη, Σοφία Πριστούρη, Θράσος Ραμαντάνης, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, Σωτήρης Σαμοϊλης, Άννη Σιαντούφη, Πέτρος Σιδηράς, Ιωάννα Σκάλκο, Στέλιος Σουτζόγλου, Μαριάννα Σταματογιάννη, Μαρίνα Τριανταφύλλου, Ρογκέρτα Τσέλα, Χρυσούλα Τσιμπανάκη, Ζήνα Χαριτωνίδη. Υπεύθυνη καθηγήτρια Πένυ Σούπου. (Οι φωτογραφίες είναι από την ανάρτηση της διεύθυνσης του σχολείου)ΦΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 6-6-2019.jpg
56248036_10218888559793486_7837854624122929152_n[1].jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων