Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Η Ν.Δ. στηρίζει τον Παναγιώτη Μανούρη
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,08/04/2019

...

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Ιωνίας

...Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι και μέλη της Ν.Δ. στη Νέα Ιωνία,


Η Νέα Δημοκρατία έχοντας αφουγκραστεί τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών, έχει ως πρώτο μέλημα της στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να στηρίξει υποψηφιότητες με σύγχρονη και πλουραλιστική ατζέντα επίλυσης των τοπικών ζητημάτων και της καθημερινότητας των πολιτών. Στις 19 Οκτωβρίου 2018, με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. υπό την Προεδρία του Νικήτα Κακλαμάνη, η Ν.Δ. αποφάσισε για το Δήμο της Νέας Ιωνίας, τη στήριξη του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη και της Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

 

Η απόφαση καθώς και το σκεπτικό αυτής κοινοποιήθηκε στην Τοπική μας Οργάνωση καθώς και στον Πρόεδρο της Β4 ΝΟΔΕ, κο Σπύρο Αβραμάκο.

 

«Η Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. έκρινε ότι ο Παναγιώτης Μανούρης είναι ο ικανότερος υποψήφιος στη Νέα Ιωνία για να εφαρμόσει καινοτόμες και βέλτιστες πρακτικές, ώστε ο Δήμος να αναπτυχθεί τόσο οικονομικά όσο και σε επίπεδο υποδομών, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα σύγχρονο τοπικό κοινωνικό κράτος.»


Το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας, λαμβάνοντας υπόψη του την παραπάνω απόφαση και ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της κεντρικής διοίκησης του κόμματος όπως αυτές εκφράζονται μέσω της επιστολής που έστειλε στις 21/03/2019 ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, ο κος Λευτέρης Αυγενάκης, περί αποφυγής συμμετοχής στελεχών μας σε ψηφοδέλτια που έχουν στήριξη ακραίων κομμάτων ή σχηματισμών, μετά από ομόφωνη απόφασή του επικύρωσε τη στήριξη της Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υποψηφιότητα του επικεφαλή της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κου Παναγιώτη Μανούρη.

 

Έχει δοθεί στη δημοσιότητα ήδη σχετική ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν Δ. Νέας Ιωνίας από τις 02 Νοεμβρίου 2018 με αριθμό πρωτοκόλλου 16.
 1554723094_tmp_untitled.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων