Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Σύσκεψη για το τελικό πλάνο της αντικουνουπικής προστασίας
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,05/04/2019

 Ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου 

 

Το τελικό πλάνο για τις φετινές δράσεις κουνουποκτονίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ενόψει της επικείμενης θερινής περιόδου, οριστικοποιήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, με τον αντιδήμαρχο, Νίκο Σπυρόπουλο, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και την καινούργια εταιρία, που θα αναλάβει φέτος το έργο των ψεκασμών.

 

 

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Δήμος ξεκινά να ψεκάζει για την προνυμφοκτονία στα φρεάτια. Θα ακολουθήσουν οι κοινόχρηστοι χώροι και τα λοιπά στρατηγικά σημεία του Ηρακλείου. Παράλληλα, η Περιφέρεια Αττικής έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες ανάλογες δράσεις στα ρέματα της πόλης. Οι ψεκασμοί θα συνεχιστούν και θα επαναληφθούν για όσο χρειαστεί προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της έντονης παρουσίας των κουνουπιών.

 

Εξίσου σημαντικό, όμως, με τις παρεμβάσεις που κάνει ο Δήμος είναι και η μέριμνα στα σπίτια, οι απλές ενέργειες που οι κάτοικοι της πόλης μπορούν και πρέπει να κάνουν στους δικούς τους χώρους για να υπάρξει ολοκληρωμένη προστασία. Για αυτό τον λόγο, ο Δήμος, μαζί με τους ψεκασμούς, θα «τρέξει» καμπάνια ενημέρωσης προκειμένου να παρέχει στους δημότες τις κατάλληλες οδηγίες.

 

 29irakleio.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων