Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Πολίτες σε Δράση: Συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Τάσο Μαυρίδη
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,05/04/2019

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντησηΣε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της παράταξης μας «Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί», με τον Δήμαρχο κ. Τάσο Μαυρίδη.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης, αποτελούμενη από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κατσαρό και τα μέλη Εύη Βατσακλή – Παπαδημούλη, που εκπροσωπεί την παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Κέλλυ Κουφοπαντελή και τον Μιχάλη Κυδωνάκη, ζήτησε και έλαβε ενημέρωση για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Δημότες.

Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση που διεξήχθη σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού με τον Δήμαρχο να απαντά για όλα τα θέματα, ενώ αναμένουμε να μας δοθούν και ορισμένα έγγραφα που ζητήσαμε, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου.

Αυτό που τονίστηκε από τον Ηλία Κατσαρό και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας της παράταξης «Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί» είναι η αναγκαιότητα να βρεθεί ένας κοινός τόπος σε ότι αφορά τα προβλήματα – μικρά και μεγάλα – και τις προοπτικές του Δήμου μας, καθώς το νέο θεσμικό πλαίσιο επιβάλλει την εμπέδωση ενός κλίματος συνεργασίας και συναίνεσης, πάντα με γνώμονα το καλό των Δημοτών.

Την άποψή μας αυτή, έδειξε να συμμερίζεται και ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης, με τη συνάντηση να κλείνει με ειλικρινείς ευχές κι από τις δύο πλευρές για τη διεξαγωγή ενός ουσιαστικού προεκλογικού αγώνα από όλους μας πάνω στην ουσία των πραγμάτων, μακριά από άγονες αντιπαραθέσεις.katsaros-mavridis.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων