Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παλαιστίνη
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,05/04/2019

...

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση αλληλεγγύης ....

  Γέμισε η αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» στο Ηράκλειο, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στα πλαίσια της εκδήλωσης αλληλεγγύης για τα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης που διοργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Νέου Ηρακλείου της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη), με τη συμμετοχή σχολείων (Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων) του Ηρακλείου, της Μεταμόρφωσης και της Νέας Ιωνίας.

 

  Την αίθουσα της εκδήλωσης κοσμούσαν έργα ζωγραφικής που φιλοτέχνησαν οι μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν, με θέμα την Παλαιστίνη, ενώ παιδιά και καθηγητές των σχολείων απήγγειλαν ποιήματα και διάβασαν κείμενα αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης.

 

  Ιδιαίτερη αίσθηση και συγκίνηση προκάλεσε η είσοδος μαθητών στην αίθουσα, με τη σημαία της Παλαιστίνης. Ένας – ένας, οι μαθητές με τη σημαία ανέβηκαν στη σκηνή και από το βήμα της εκδήλωσης έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον σκληρά δοκιμαζόμενο από την εγκληματική πολιτική του κράτους του Ισραήλ, Παλαιστινιακό λαό.

 

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μια μικρή ορχήστρα έπαιξε και τραγούδησε – εξαιρετική η νεαρή τραγουδίστρια – τραγούδια για την Παλαιστίνη και την ειρήνη, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους παρευρισκόμενους και διατρανώνοντας την πίστη όλων πως ο αγώνας των Παλαιστινίων θα δικαιωθεί.

 

Βίντεο από την παρουσία των μαθητών ΕΔΩ eedye-irakleio1.jpg
EEDYEirakleio2.jpg
EEDYEirakleio3.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων