Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Ν. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Η Κλιματική Αλλαγή δεν είναι fake news. Είναι πραγματικότητα
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,30/03/2019

 .......

Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με αφορμή την Ώρα της Γης .........

Στην «Ώρα της Γης συμμετέχει η Περιφερειακή Παράταξη «Αττική – Πράσινη Περιφέρεια», με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Νίκο Παπαδάκη.

Η παράταξη που στηρίζεται από το Πράσινο Κίνημα έχει καταθέσει πρόταση εννιά άμεσων μέτρων που θεωρεί ότι πρέπει να λάβει τάχιστα η Περιφέρεια Αττικής, καθώς όπως επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Παπαδάκης: «Η Κλιματική Αλλαγή δεν είναι fake news. Είναι πραγματικότητα.»

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Παπαδάκη, με αφορμή τη σημερινή συμβολική δράση είναι η ακόλουθη:

«Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ συμμετέχει στην "Ώρα της Γης".

Σβήνουμε τα φώτα στις 20:30, για μία ώρα, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια της μείωσης του ταχύτατου ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αφιερωματικές ημέρες, όμως, όπως  η ''Παγκόσμια Ημέρα της ΓΗΣ'' στις 30 Μαρτίου, έχουν αξία όταν καταφέρουν να μας αφυπνίσουν. Η Κλιματική Αλλαγή δεν είναι fake news. Είναι πραγματικότητα. Απαιτείται πολιτική βούληση και δράση.

 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει, επιτέλους, να αναλάβει δράση και περιβαλλοντική πολιτική ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ έχει καταθέσει πρόταση εννιά άμεσων μέτρων που θεωρεί ότι πρέπει να λάβει η Περιφέρεια Αττικής σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Επιστήμη, η Πολιτεία  και οι Πολίτες, σκεπτόμενοι Παγκόσμια, δρώντας Τοπικά, αλλάζοντας Νοοτροπία, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της Κλιματικής Αλλαγής.»Papadakhs212121.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων