Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Πρώτη - μικρή - νίκη
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,29/03/2019

 ...

Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα για τις κεραίες στη Μποφίλια. Δεν τοποθετούνται ως την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

 

Ανακοίνωση των συλλόγων  ...

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ 6ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΤΟΥ 6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΦΕΡΓΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΡΝΗΘΟΣ 55 ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ WIND.


  Σας πληροφορούμε τα ακόλουθα για την εξέλιξη της υπόθεσης:

  Μετά την κατάθεση της Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητήσαμε από το δικαστήριο την έκδοση ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ, η οποία συζητήθηκε στο δικαστήριο την 05 - 03 - 2019 με αντιπαράθεση των δύο δικηγόρων, δηλαδή του κου Κώστα Διάκου που εξουσιοδοτήσαμε για λογαριασμό της τοπικής κοινωνίας μας και του δικηγόρου της Wind.

 

  Το αίτημά μας για Προσωρινή Διαταγή έγινε δεκτό από την Πρόεδρο Πρωτοδικών, η οποία και διέταξε την απαγόρευση της εγκατάσταση του Κεραιοσταθμού της Wind, μέχρι την ημερομηνία εκδίκασης των Ασφαλιστικών Μέτρων.

 

  Η ανωτέρω εκδίκαση ορίσθηκε για την 14η Ιουνίου 2019 (ημέρα Παρασκευή) στο ακροατήριο των Ασφαλιστικών Μέτρων του Πρωτοδικείου Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων). Λίγες μέρες πριν την παραπάνω δικάσιμο, θα ξέρουμε και τους αριθμούς του κτηρίου και της αίθουσας καθώς και την ώρα της δίκης.

 

  Ευελπιστούμε σε παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μελών της τοπικής κοινωνίας μας, καθώς και την νομική υποστήριξη του Δήμου Μεταμόρφωσης με Πρόσθετη Παρέμβαση στη δίκη αυτή.

 

  Θα υπάρξει βεβαίως και νεότερη σχετική ανακοίνωση στις αρχές Ιουνίου. Παραμένουμε πάντα σε αγωνιστική κινητοποίηση μέχρι τότε.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ κ΄ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ «ΜΠΟΦΙΛΙΑ»

Ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ»keraieskintitistilefonias5.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων