Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Αποφάσεις του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Γ.Σεφέρης
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,08/03/2019

 ......

Ανακοίνωση του Δ.Σ. .......

Συνεδρίασε  την Τετάρτη  7  Μαρτίου 2019  το Δ.Σ.  του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ»  και κατέληξε στις παρακάτω αποφάσεις:

1.     Να συμμετέχει στην κινητοποίηση  στις 8  του Μάρτη για την ημέρα της γυναίκας  μαζί με την ΟΓΕ στην  Πλατεία Κοραή στις 6.00 μμ. Να αποστείλει σχετικό  υλικό με το ιστορικό, ποιήματα, θεατρικά δρώμενα κ.ά. στα σχολεία.

 

2.     Να μετέχει στην κινητοποίηση  στις  14/3  στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30 για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών κηρύσσοντας στάση εργασίας. Να προχωρήσει σε σύσκεψη μετά την κινητοποίηση με αναπληρωτές συναδέλφους.

 

3.     Να εκδώσει ψήφισμα  συμπαράστασης  προς  τους ιδιωτικούς  εκπαιδευτικούς.

 

4.     Να  απαιτήσει από  το υπουργείο και τους δήμους να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να εφαρμοστεί η Δίχρονη  Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή και να προχωρήσει  σε σύσκεψη  με  τις νηπιαγωγούς μέλη του συλλόγου.

 

5.     Να κλείσει με 10 ευρώ θεατρική  παράσταση στο θέατρο Σταθμός με το έργο Φυλές,  της Νίνα Ρέιν σε σκηνοθεσία του Τάκη Τζαμαργιά στις 29/3.

 

6.     H συγκέντρωση της  β΄δόσης  της συνδρομής  να πραγματοποιηθεί μέχρι  την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 όπως γινόταν μέχρι τώρα και όχι από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Την ημέρα της  Γ.Σ. του Μαϊου να μην γίνουν πληρωμές συνδρομών.

 

7.      Να μη συμμετέχει  αποστέλοντας  ως  Σύλλογος  αντιπρόσωπό του  στο  φετινό συνέδριο  ΔΟΕ – ΠΟΕΔ.

 

8.      Να συμμετέχει στις εκδηλώσεις  στις 16/3 του τοπικού παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ για το ΜΠΛΟΚΟ της Καλογρέζας  και να καταθέσει στεφάνι.

9. Να εκδώσει ψήφισμα  συμπαράστασης για την πρόεδρο της ΕΛΜΕ – Ευβοίας.

10. Nα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ενάντια στα σεμινάρια των στελεχών     εκπαίδευσης του 2ου ΠΕΚΕΣ με τους όμορους συλλόγους.

 

11. Να διοργανώσει τη 15η εθελοντική αιμοδοσία στις 29/3 στο ΚΕΠ Ν.Ιωνίαςsefsef888888888888.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων