Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Βιώσιμες πόλεις: Το πρόγραμμα του Βασίλη Καραβάκου για τη Μεταμόρφωση
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,04/03/2019

 .......

Συνέντευξη του Επικεφαλής της "Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση" και υποψήφιου Δήμαρχου Μεταμόρφωσης στο Localtv του myota.gr ........

Την διαμόρφωση μια έντονης συνείδησης για τον στόχο της Βιώσιμης Πόλης με πράσινες τεχνολογίες διαπίστωσε o δημοσιογράφος κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος στο studio του myota.gr και του Localtv στην έκθεση της verede.tec. Οχι μόνο από τις συνεντεύξεις που πήρε από τους πρωτοπόρους δημάρχους, αλλά και από τις αντιπολιτεύσεις που αυτην την φορά προσδοκούν είτε να αναλάβουν τα ηνία του δήμου τους, είτε να συμμετάσχουν στην διοίκηση λόγω απλής αναλογικής.
Χαρακτηριστική περίπτωση ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Βασίλης Καραβάκος και η παράταξή του Συμμαχία Πολιτών για την Μεταμόρφωση που έχει όπως αποδείχθηκε βασικές προγραμματικές προτεραιότητες εργαλεία πράσινης Ανάπτυξης. 
Στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Καραβάκος αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του Κτήματος Δηλαβέρη. Ενας χώρος 40 στρεμμάτων που όπως είπε μπορεί εκεί να δημιουργηθεί ένας χώρος αναψυχής, αθλητισμού και πολιτισμού, να περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου και να πρασινίσει δίνοντας στην Μεταμόρφωση προστιθέμενη αξία αλλά και με υπερτοπικό χαρακτήρα. 
Η Ανακύκλωση και η διαλογή στην πηγή μέσα στο σπίτι αποτελεί μια ακόμη προτεραιότητα για την παράταξη του κυρίου Καραβάκου καθώς όπως λέει θα επιτευχθεί μείωση 50% του όγκου των απορριμμάτων που εκτός από το περιβαλλοντικό όφελος θα αποφέρει και 1 εκατομμύριο ευρώ από τη μείωση του κόστους αποκομιδής και αντίστοιχη μείωση των δημοτικών τελών για τους δημότες.
Ο κ. Καραβάκος έχοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση και σχέδιο στο θέμα αυτό βάζει έντονα την Συμμετοχή των πολιτών με χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης έξι μηνών. 
Τρίτη θέμα που βάζει ο κ. Καραβάκος είναι ο εξοπλισμός της πόλης με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας led καθώς όπως λέει πόλη του είναι σκοτεινή.
Και τέλος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης συμπληρώνει το θέμα της ενεργειακής αξιοποίησης νέων πράσινων τεχνολογιών με Φωτοβολταϊκά έτσι ώστε να παραχθεί ρεύμα από τα δημόσια κτίρια.


Πηγή: www.myota.gr


 

Δείτε τη συνέντευξη εδώkaravakosmetam-696x390.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων