Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Ανακοίνωση - κάλεσμα του Συνδικάτου Ο.Τ.Α. Ν.Αττικής για την απεργία της 5ης Μάρτη
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,03/03/2019

 ........

Ανακοίνωση του Δ.Σ. .......

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στη στάση εργασίας την Τρίτη 5 Μάρτη από τις 12 μέχρι τη λήξη της βάρδιας και στη προσυγκέντρωση στις 12:30 π.μ. Μητροπόλεως και Φιλελλήνων (στα ΕΛΤΑ).

Διεκδικούμε:

•       Επαναφορά του 13ου14ου μισθού

•       Καταβολή αναδρομικά όλων των δώρων που έχουν κοπεί σε όλους του Δημοτικούς Υπαλλήλους

•       Κάλυψη όλων των μισθολογικών απωλειών

•       Αυξήσεις στους μισθούς, ξεπάγωμα των μισθολογικών κλιμακίων

•       Κάτω τα ξερά σας από τα ΒΑΕ!

Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται μαέστρος στον εμπαιγμό και στην εξαπάτηση των εργαζομένων. Την ώρα που προπαγανδίζει το «τέλος των μνημονίων» και τη δήθεν «βελτίωση της θέσης των εργαζομένων», με νύχια και με δόντια πολεμά κάθε διεκδίκηση των εργαζομένων για την επιστροφή των απωλειών τους και για αυξήσεις στους μισθούς, ενώ υλοποιεί και νέες αντεργατικές ανατροπές που περιλαμβάνονται στις μνημονιακές τις υποχρεώσεις, όπως το πετσόκομμα του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα:

•       Η στάση της κυβέρνησης στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το επίδομα δώρου. Και τι δεν είπαν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εκεί. Είπαν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι «έχασαν τον 13ο και 14ο μισθό για να διατηρήσουν τον 12ο μισθό», ότι αν δοθούν αναδρομικά τα επιδόματα στους δημοσίους υπαλλήλους «διαταράσσεται η δημοσιονομική ισορροπία και θα αυξηθεί η φορολογία όλων των πολιτών», ότι «κινδυνεύει η βιωσιμότητα του χρέους» και πολλές άλλες αθλιότητες και εκβιασμούς. Επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπλένει και συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

•       Ο εμπαιγμός με το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Αντί να το διατηρήσει και να τo επεκτείνει σε νέες ειδικότητες, υλοποιεί τη δέσμευση του 3ου Συριζαϊκού μνημονίου και το καταργεί, ενώ επιχειρεί να χρυσώσει το χάπι παρατείνοντας το μέχρι τον Οκτώβριο. Την ίδια ώρα προετοιμάζει το έδαφος για συνολικές αντεργατικές ανατροπές στα ΒΑΕ.

 

Δεν κάνουμε πίσω από τις σύγχρονες ανάγκες μας! Θέλουμε μισθούς και δουλειά με αξιοπρέπεια! Απαντάμε μαχητικά, αγωνιστικά στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.Apergsyndatt1111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων