Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Ένας Ιωνιώτης Ευπατρίδης
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,02/08/2011

 ...

Στη μνήμη του Γιώργου Περτσεμλίδη, τεως Δημάρχου Νέας Ιωνίας

Της Λίτσας Αμανατίδου* Έφυγε προχθές από κοντά μας ο πρώην Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Γιώργος Περτσεμλίδης. Ο εκλιπών υπήρξε ένας σοβαρός επιχειρηματίας, αυτοδημιούργητος, δυναμικός και πεισματάρης Μικρασιάτης, με τεράστια διάθεση για προσφορά και με μεγάλη αγάπη για την πόλη του.
Όλα αυτά τον οδήγησαν στην ανάμειξή του με τα κοινά της πόλης μας και χάρη στο πάθος και την επιμονή του κατάφερε το 1998 να καταλάβει τη θέση του πρώτου Δημότη της πόλης μας, αυτή του Δημάρχου.
Μέσα στην πορεία του αυτή, κατάφερε να αγαπηθεί από τους κατοίκους της πόλης μας, ιδιαίτερα δε από αυτούς που αντιμετώπιζαν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, αφού μέσα στη λογική του, ήταν η αντιμετώπιση της φτώχειας στο Δήμο μας και μέσα σε αυτή τη λογική, κινήθηκε και τα χρόνια που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου μας. Προσπάθησε να αναβαθμίσει τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας, Κ.Α.Π.Η. τις Ιατρικές Υπηρεσίες, ενώ οργάνωνε και προγράμματα για τη σίτιση απόρων.
Δυστυχώς για τον ίδιο και τους συνεργάτες και φίλους του, δεν μπόρεσε τελικά να ολοκληρώσει το έργο του και αναγκάσθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του.
Πάντως, έστω και έτσι πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στην πόλη μας, να αγαπηθεί και να εκτιμηθεί από τους συνδημότες μας, που είμαι σίγουρη ότι λυπήθηκαν όσο και εγώ από την είδηση του θανάτου του και να μείνει χαραγμένος στη μνήμη τους, ως ένας μεγάλος ευπατρίδης.
Στην οικογένεια και στους δικούς του, ανθρώπους, εύχομαι από καρδιάς, τα θερμότερα μου συλλυπητήρια μου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

* Η κ. Λίτσα Αμανατίδου- Χατζηπαυλή υπήρξε στέλεχος της διοίκησης Περτσεμλίδη την τετραετία 1999-2002PERTSEMLIDIS.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων