Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Δώσαμε τη δυνατότητα σε μια νέα επιχείρηση...
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,22/07/2017

...
  Μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι γράφουν στις ανακοινώσεις του Δήμου Ηρακλείου.


Αυτό ακριβώς για το οποίο τους κατηγορούν οι ΑΚΕΠ και ΠΝΟΗ (Βλασσόπουλος - Κουτρούλης), αυτό δηλώνουν στην απαντητική τους ανακοίνωση οι υπεύθυνοι του Δήμου: Ότι κατέστρεψαν πράσινο, το τσιμέντωσαν, το έστρωσαν δάπεδο και το έδωσαν για τραπεζοκαθίσματα, με κόστος 24.000 ευρώ! "Ναι, αλλά δεν κόψαμε ούτε ένα δένδρο" συμπληρώνουν...


Η ανακοίνωση του Δήμου


 ...
  «Οι ίδιοι που πριν λίγους μήνες αντιτάχθηκαν στην δημιουργία των καινούργιων παρτεριών στην κεντρική πλατεία, ζητώντας να παραμείνουν στην βιτρίνα της πόλης μας τα ταξί αντί πρασίνου.

 

 Οι ίδιοι που με ένταση πολέμησαν την απόφαση της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου να απομακρύνει τις παράνομες κατασκευές των καταστημάτων στον υπαίθριο χώρο της κεντρικής πλατείας και την αντικατάστασή τους από ομπρέλες για να ανοίξει, επιτέλους, η πλατεία.

 

  Οι ίδιοι που μας εγκαλούσαν πώς και γιατί προχωράμε στον εξωραϊσμό του πρασίνου της πλατείας με την τοποθέτηση νέου γκαζόν, φωτισμού, συστήματος ποτίσματος κ.α.

 

  Είναι οι ίδιοι που τώρα φωνάζουν γιατί δώσαμε, ως οφείλαμε από τους κανονισμούς που και εκείνοι έχουν διαμορφώσει, την δυνατότητα σε μια νέα επιχείρηση της πόλης, που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, να αναπτυχθεί ως δικαιούται, στο μερίδιο που της αναλογεί στην κεντρική πλατεία, σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες του Δήμου. Και αυτό το κάναμε χωρίς να κόψουμε ούτε ένα δέντρο, έχοντας αναπληρώσει το πράσινο της περιοχής σε υπερθετικό βαθμό με τη διαμόρφωση των νέων παρτεριών, με την τόνωση των υφιστάμενων χώρων.

 

  Αυτή η δημοτική αρχή στηρίζει το πράσινο και το έχει αποδείξει τόσο στην κεντρική πλατεία, όσο και με την αγορά δεκάδων στρεμμάτων ελεύθερων χώρων για να αυξηθούν οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης.

 

  Ας αποφασίσουν εν τέλει και οι της αντιπολίτευσης με ποιον είναι. Με το πράσινο, με τις επιχειρήσεις, με τα ταξί ή με οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα υπηρετούν κατά καιρούς την εμπάθειά τους απέναντι στην δημοτική αρχή και την προσπάθειά τους να μπλοκάρουν ο,τιδήποτε καλό γίνεται για το Ηράκλειο; Ευτυχώς για την πόλη έχουν αποτύχει παταγωδώς…»

 

Σχετικό θέμα: Ποιού τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο κ. Μπάμπαλος;tsimentosetoprasino2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων